Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Bizonyára Ön előtt sem ismeretlen építőipari technológia az úgynevezett ipari alpintechnika. A modern módszerekkel készülő épületek, szerkezetek esetében is előfordulhat olyan helyzet, amikor erre a speciális megoldásra van szükség. Az idősebb épületek felújításakor, korszerűsítésekor pedig sokszor ez a legkifizetődőbb lehetőség, olykor az egyetlen járható út. A felállványozhatatlan, kosaras járművel megközelíthetetlen helyszínek mind olyan speciálisan felszerelt és képzett munkaerőt kívánnak amilyenek az ipari alpinisták.

Ilyen irányú kapacitásunkkal szeretnék az Ön segítségére lenni! Ezen technológiával különleges körülmények között, különleges helyszíneken szakmunkák elvégzésére vagyunk képesek, az üvegfelületek tisztításától a motoros zsaluziák javításán át akár a biztonságtechnikáig.

Ugyanakkor az ipari alpintechnikai munkavégzésnek pontosan szabályozott kereti vannak, amelyek meghatározzák e veszélyes technológia alkalmazásának feltételeit. Ilyen feltétel például a munkavégző számára használható, tervezett, méretezett rögzítési pontok megléte, a megközelíthetőségüket biztosító zuhanásvédelmi rendszer megléte és azok minősége.

Mintegy húsz éves alpintechnikai, valamint több éves munkavédelmi szaktevékenységem során gyakran tapasztaltam, hogy ilyen eszközök vagy egyáltalán nem állnak rendelkezésre, vagy sok alkalommal tervezési hibákból fakadóan egyszerűen használhatatlanok.

Ez nem jó sem az építtetőnek, aki bár rengeteg pénzt költött az épületre, mégis egy nehezen karbantartható homlokzatot és tetőzetet kap. Nem jó a majdani üzemeltetőnek, aki egy olyan épület üzemeltetését veszi át, ahol az alpintechnikai munkavégzés valamint a zuhanásvédelem alapvető feltételei sem adottak. És nem utolsó sorban nem jó azon alpintechnikai és karbantartó vállalkozásnak sem, akinek majdan az épületet kell tisztán tartania, karbantartania.

Ezen tapasztalatok alapján kezdett el cégem alpintechnikai rögzítési pontok tervezésével, gyártásával és telepítésével, valamint ehhez kapcsolódóan, leesésvédelmi rendszerek tervezésével és szerelésével foglalkozni.

Meggyőződésem, hogy bennük megtalálja azt a megbízható partnert, akit keresett!

Kérem keressen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Köszönettel,

Pasaréti Gábor

Alpintechnika1
Alpintechnika1
Alpintechnika1